Επόμενος σταθμός: Ελληνινικό

Μήνυση κατά του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ κ. Σουφλιά κατατέθηκε σήμερα το πρωί εκ μέρους του Σωτήρη Νίνη.

Ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή Τ. Ρελλανέμας δήλωσε ότι η μήνυση αφορά τις δηλώσεις τού υπουργού κατά την έναρξη λειτουργίας τού μηχανήματος διάνοιξης σήραγγας για το μετρό οι οποίες αποτελούν σαφέστατα συκοφαντική δυσφήμηση τού πελάτη του.

«Οι δηλώσεις του κ. Σουφλιά θίγουν την τιμή και την υπόληψη του πελάτη μου, καθώς υπονοούν ότι εργάζεται υπογείως για να επιτύχει τους σκοπούς του. Επιπλέον, ο κ. υπουργός προσπαθεί να απαξιώσει επαγγελματικά τον πελάτη μου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι, επιτρέψτε μου τη λαϊκή έκφραση, θα φάει χώμα στους προσεχείς αγώνες. Η οδός της εννόμου αντιδράσεως εκ μέρους μας είναι η μόνη που ελπίζουμε να επαναφέρει τον κ. υπουργό στον άσφαλτο δρόμο», ήταν η ανακοίνωση του κ. Ρελλανέμα.

Από την πλευρά του άτυπου εκπροσώπου τύπου τής ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Σουφλιά, αφέθηκε να διαρρεύσει ότι η υπεράσπιση θα κινηθεί ωσάν γοργό τραμ στις ακόλουθες ράγες: δωρεάν μετακινήσεις σε όσους επιβάτες έχουν εισιτήριο διαρκείας τής Ομάδας, περισσότερο πράσινο (κυρίως τριφύλλι) στην Αθήνα, μετάδοση του ύμνου της Ομάδας επί εικοσιτετραώρου βάσεως σε όλες τις αποβάθρες του μετρό, καθώς και ο εκ νέου χρωματισμός των γραμμών 2 και 3 (κάτι σε πρασινάκι αυτή τη φορά, όπως γραμμή 1).

Εν αναμονή της ακροαματικής διαδικασίας αλλά και της ανέγερσης του νέου ιερού ναού στο Βοτανικό, οι ομόκεντροι αθλητικοί και πολιτικοί κύκλοι τής χώρας κρατούν την ανάσα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες: in.gr, enet.gr, ΥΠΕΧΩΔΕ.

Advertisements

3 Responses to Επόμενος σταθμός: Ελληνινικό

  1. Ο/Η deadend mind λέει:

    ..όπως κι εγώ, περιμένοντας το επόμενο ποστ σου, με την ευχή να μην είμαι εντελώς σκράπας και να καταλαβαίνω καλύτερα το θέμα του ;)

  2. Ο/Η dizzydream λέει:

    Ωχ, και δε διάβασα το σχόλιό σου προτού πατήσω ξανά Publish!
    (Σκράπας; Μα η κατανόηση πάντα αφορά δύο μέρη -δεν εξαρτάται μόνο από τον δέκτη).

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: